MURO de beste olijfolie in alle vormen en maten!

Onze historische klanten waren bij uitstek de horeca, speciaalzaken, en relatiegeschenken. Het was dankzij hen dat we MURO op de kaart hebben kunnen zetten. De webshop voor B2C kwam er pas in latere COVID-19 fase.

Wil jij als handelaar meer weten over onze Extra Virgin Olijfolie, de soorten verpakkingen , onze handelsprijzen of ontvang je graag vrijblijvend een staal? Dan helpen we je graag verder! Vul het formulier hieronder in en we nemen direct contact met je op.


Nieuw!

Met onze nieuwe webshop introduceren we ook een nieuw leveringsconcept! Vooral gericht op de ZERO wast filosofie. Vanaf nu kunnen wij ook onze MURO Extra Virgin Olijfolie ook aanleveren in RVS recipiënt van 10 en 15 liter. Containers zijn verzegeld en voorzien van een handige kraan zodat je klanten hun persoonlijke flessen kunnen vullen met onze olijfolie. Indien gewenst leveren wij ook de lege flessen aan. Eenmaal het vat leeg geef je ons een seintje en wij leveren een volle aan. Gemakkelijk toch?

 

Wil je over dit concept meer te weten komen laat het ons weten via het onderstaande formulier.Om U te helpen ons product te verkopen, bieden wij onze tijd en expertise aan, onder de vorm van degustatiedagen, opleidingen en infosessies. Wens je hierover meer info of een geef ons een seintje via het bovenstaande formulier.

Maak jouw eigen website met JouwWeb