Olijfolie en passie

Gepubliceerd op 3 juli 2020 om 15:27

MURO Farm geboren uit passie; een passie voor lokale, gezonde, heerlijke, ambachtelijke extra virgin-olijfolie! Het is ondertussen bijna tien jaar geleden dat ik samen met mijn Portugese vrouw in dit avontuur ben gestapt.

Na de overname van het familiale landgoed van mijn vrouw haar ouders, begon het avontuur pas echt vorm te krijgen. Wat begon als eens mee gaan kijken tijdens het oogstseizoen, maakte al snel plaats voor een gevoel hier moet ik meer over te weten komen. Na de nodige zelfstudie, het stellen van vragen, oefenen, trial en error gedurende de daarop volgende jaren groeiden we uit tot echte olijfboeren.

Het was ook in deze jaren dat we merkten dat de vraag van de consument naar dit soort producten alleen maar toenam; dus, gekoppeld aan deze kennis en onze eigen passie, werd in 2015 besloten MURO Farm België op te richten. De belangrijkste katalysator was echter een goede vriend Jim Van der Beken. Hij nam zich voor het complete design op zich te nemen. Het resultaat was verbluffend en er was dan ook geen enkele reden meer om nog langer te wachten met de oprichting van MURO België.

Ondertussen plannen wij onze volgende stappen en zullen er in de loop van 2020 - 2021 nog eens 3000 bomen worden bij gepland.

Carl Stevens

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb